Over ons

Non profit

Wij bieden bedrijven met een uitzonderlijk karakter en passie voor hun zaak de mogelijkheid kosteloos hun aanbiedingen, producten of diensten te presenteren.

Je bedrijf presenteren op internet valt niet mee. Hoe pak je dit aan…….laat je een website bouwen en wat kost dat en hoe zichtbaar ben je voor je klanten. Independence offers probeert U een handje te helpen. Wij plaatsen uw bedrijf in het daglicht en maken U zichtbaar voor Uw klanten . Waarom… puur uit pricipe een mooi bedrijf moet zichtbaar zijn.

De Kosten

Dit een principieel  initiatief . Dat betekend dat wij geen inkomsten hebben uit deze onderneming. Een link van je website laten plaatsen met afbeelding en beschrijving is Gratis. Zou U een één pagina site met wat meer promotie en informatie willen laten aanmaken dat betaald U alleen voor de hosting en bewerkingssoftware.

Visie

Opvallend is dat je als bedrijf haast gedwongen wordt om je aan te sluiten bij een grote organisatie om je verkoop en zichtbaarheid op google vergroten. Erg jammer, dit hoeft niet altijd nodig te zijn. 

Wij promoten uw bedrijf en verbeteren uw seo rankings

© All Rights Reserved 2021 R.V.P